Friday, March 11, 2011

2 assignment complete!

at last.. at last.. at last...

tu je la ayt yang bermain di fikiran aku. rasa lega sangat2 sebab 2 assignment utk dihntar tghari nnt da siap. agk bersusah payah jugak nak buat 2 assignment which the submission date is same! *liat plak tu nk buat.

kt sini aku ingin tekankan bahawa tiada tekanan melampau tatkala aku menyiapkan kedua-dua assignment nih. *skema giler ayat. ini adalah sebab teman2 yg banyak membantu dan menceriakan hari2 ku menempuh assignment2 ini. wahahaha!

terima kaseh teman2, tak kira la teman baru, teman lama, teman baek, sahabat, rakan, kawan, abg2, adek2, makcik2, pakcik2 & xlupa juga musuh2 yang secara langsung atau xlangsung membantu dlam memudahkan progress assignment ini.

Jutaan Terima Kasih diucapkan...


p/s: excited sbb nak blik muo jap g.. c(:

6 comments:

KIDD FALLEN said...

untung lah bole balik muar =_='

Lolita's said...

untung kan.. rajen2 la nyusahkn dri blik johor tuu.. hihi c(:

KIDD FALLEN said...

tak larat duduk 3,4 jam tanpa kerja wehh =_='

Lolita's said...

haha! sbb itu lah ia dnamakan pngorbanan.. (^_^)V

KIDD FALLEN said...

choy~!ada je ek benda nak ckp kaw nih, haha XD

Lolita's said...

hahaha! ops, sory, tu la ble da brckp xleyh brhnti..
c(:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...