Friday, October 29, 2010

speeling bEE

hari ini di slot mentor mentee, aku terpilih untuk jd peserta spelling bee.. aku xkesah pon terpilih ni, coz aku minat B.I (although my language still tunggang terbalik) becoz its fun n interactive.. haha.

rules nye camnie, setiap mentor akan supply 2 mentee unutk jd peserta. 1 goup contain of 2 mentor. then, 4 orang la 1 group kn. start2 je perkataan tu da blurr2 da.. tp at least ley gak la brthan smpai we got 5th place! yeayy... each person get a pen. its a cute pen with a cute box. happy gakla coz dapat tempat kn.

after abes je competition tu, rehat2 la untuk beberape jam sebelum membe ajak g men bowling. wow! lame xmaen kot... rindu giler kt bowling.. slame ni xmaen pon bukan sbb xde mase, tapi sebab nak save duet...

a lot of fun bile dapat g men bowling ngan membe2 ku.. kami men bowling untuk 3 game berharga RM14. okla tu kan... huhu. ini score yang aku dapat untuk hari nie..

for first game = 121
second game = 103
third game = 93

opsss.. mkin lame mkin trun plak score ek.. haha.. aku bukan taw sangat men bowling ni, setakat taw nk baling unutk jatuhkan pin jela.. tu pon ikut naseb.. hehe. untuk game pertama tu, aku de bet ngn panjang a.k.a syaraf, n bet nye camnie

if (score die tggi)
aku kne bagi hadiah pen yg aku dapat mase spelling bee tu kat die..

else
die akan bagi pendrive yang die dapat tu kat aku.. haha.. (die dpt tmpat ke 2 time spelling bee)

result nye, markah die lebih tinggi dri aku.. lebih berapa je pon.. emm aku ni orang yang mengotakan janji taw.. nanti aku bagi die pen tu.. its okay la.. just for fun... hehe.

hanya itu aktiviti aku hari ini.. tapi aku rase mase arini berlalu dengan perlahan sebab aku terasa panjang masa tu..sampai aku terasa malas nak pergi kelas esok. adoyy, macam mana nih.. kepala da set malas pergi kelas. emm we'll see, kalau aku bgun pagi esok n tetiba terasa bersemangat. aku pergi la kelas tu, if not... paham jela kan.. hehe

7 comments:

Share^Rough said...

yay dapat peeenn

Lolita's said...

ye.... ko dapat pen.. suke ko kn....

SaLLy said...

ok....
sgt tacing sbb susah pyh dptkn pen tuh....
pastuh bg kat pnjg...
sob2...
heheheheh...=)

Lolita's said...

tu laa.. tapi setiap kli nk bg msti lpe bwk nk bg die... pen tu pon xnk kt die laa.. hahaha

SaLLy said...

hahahah...
oyeah! xyah la bg....
buat2 lpe...
xpon sebot nme sally 3x...
msti pnjg x mintak daa...

Lolita's said...

hahaha.. gud idea sally.. nt aku try k.. hohoho

SaLLy said...

sila pastikan pen tuh x sampai kat tgk dye...
dye bukn boleh pegang pon...
pen tuh kecik,tgn dye besar...
pegang bola boling suda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...