Friday, October 15, 2010

assignment datang dan pergi

adat seorang student, kehidupan sudah pasti akan sibuk dengan kerja2 yg diberikan. adat jugak la student tu nak menyiapkan assignment tu 'last minute'.. kan3??? itulah adat yang untuk student2 yg berada di kolej.

sebenarnya, tadi aku baru sahaja melepaskan salah satu beban assgment yg diberi. adooiiihh.. azab nye memang tak boleh nk tahan. name pon kerja last minute kan. hehe. tapi nak buat macam mana, da memang aku tak paham apa yg di ajarkan.

bukan aku sahaja yg mngalami kesukaran tu. semua student HND2 mengalaminya. gara2 xpaham la.. apa lagi.. aku secara jujurnya menyatakan yang aku memang xminat langsung pasal component2 computer nih.. minta maaf ye Puan Zalina.. =p

sebenarnya salah kami jugak sebab tak bertanya awal2. hehe.. kami kan suka buat kerja last minute.. jadi, terima lah padahnye.. tak tido la kite ramai2 pada hari terakhir assignment tu.

sekarang adalah waktu untuk berehat dan menenangkan fikiran.. another assignment will come to invite soOn..

p/s: assignment DAD n DDC tlh mnjadi fav setelah mngalami kesukaran kt assignment CP nih.. =p

2 comments:

Cursefinger said...

Oh!Azab assignment. Lepas ni semua assignment buat awal2. Haha!

Lolita's said...

haha.. berubah kah kite??
mesti kite akn truskn adat last mnt tu... hahaaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...