Sunday, April 3, 2011

Kuang hajo namenye..

Assalamualaikum..

hari ni mood aku agk panas sebenarnya. satu persatu perkara yg buat aku hangin. perkara yg paling buat aku panas ni laa.. sikap kuang hajo budak zaman sekarang.

al-kisah..aku baru blik dari kedai mkn nk naek ke rmah
sewa aku*rumah flet je. bila aku nk smpai ke blok aku, aku ternmpak la satu kelibat umat yg nmpak mncurigakan di bawah tangga. selepas die nmpak aku ngn mmbe aku nak naek blok je, die cepat2 nak naek tangga.

korang nak taw ape yg umat tu buat? die buang air kecil slumber badak die kt bwh tangga tu. =.=" mntang2 kau lelaki, kau bley suke2 kau je nk pancut sane sini? *mintak maap agk kasar disitu. yg aku perasan, umat tu bukan student kolej aku. kalau student kolej.. lagi memalukan la, dok blajar tinggi2, tp adab xde.



aku punye la marah dengan perangai budak sekarang. aduhh, da la hati tgh panas, tgk plak situasi tu. nmpk kitorg takot plak nk lari. da la kau tinggalkan bau yg sungguh tidak menyenangkan kt bawah tangga tu. kalau kau xde tinggalkn
kesan, bau or bukti xpela jugak. ni terang2 kau buang air kecik kt situ. ape jadahnye kau nih?

ni salah satu contoh org yg xde adab! nyusahkan org je taw. xde kje laen ke kau nk buat haa..

p/s: panas betol ak ngn dak tu =.="

8 comments:

KIDD FALLEN said...

herkk~! sebat pakai kayu je durhh =,='

Lolita's said...

nmpak je ktorg die trus lari. xsmpat nk kejar. haha!
umat tu pon bukan budak lagi. =.=" buat malu jekk

sha said...

kencing rata2? isk2.. hancing la blok..

tak de kesedaran sivik ni..

Lolita's said...

taw xpe kan.. xpaham la budak zaman skng ni.
berbau kot.. geli betoll.. =.=

KIDD FALLEN said...

wheheh laen kali jalan2 standby pistol. nampak kejadian seperty itu lagy senang na tembak. erkk tana la aku jalan2 kat block h lagy. HAHA XD

Lolita's said...

haha! kang org ingt aku nk merompak pulak.. ok fine! xyh da jln blok h k.. kau nk pndah pon pndah blok laen... XD

KIDD FALLEN said...

erkk... okay fine! aku tarik balik kata2 aku =,='

Lolita's said...

lol! bley plak nk tarik balik kate2 tu ekk. haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...