Friday, April 1, 2011

Patahnya hati..

Assalamualaikum..

Sepatutnya hari ni aku gembira.. *sebab hari jmaat kn hari terakhir dlm sminggu. tapi apakan daya, seseorang telah mmbuat aku sedih lagi patah hati. terus aku xde mood. siryes aku cakap aku takde mood!

okay, aku bgtaw la sape org nye.. die adalah lecturerku yg aku syg. aku bukan nak marah die, memang aku taw ini kje die. tapi maaf puan. saya termarah puan tadi. :(. ini semua gara gara assignment yg puan tanda tadi.

aduh, xsangka sebab assignment aku ley nanges.. (T_T). kenapa puan tak bley consider sket pasal penandaan assignment nih. rasenye setiap sem ade je student yg rase xpuas hati ngn die. emm aku bukan xpuas hati dgn die, tapi aku sedih gile gile gile babat laa. xpenah2 dalam hidup aku sebagai student, i got full X mark! =.="




*picture credit to Rain cz bg ak amik :)


seminggu sebelum hntar assgmnt ni, tidur aku memang xckup, dgn demam lagi. aduhh..dugaan betol hidup nie. nmpknye usaha aku tu xmembuahkan hasil yg memuaskan.

emm tapi xpe, kite cuba lagi. usaha usaha! jangan putus asa! ajue bolehh!

aku xnak bebel pnjg2. hati terluka sgt2. sem ni memang sem utk hati aku terluka. *haha.. over plak. pape pon, aku xmarah puan tu. aku respect die sbagai lecturer aku.

aku cuma doakan "semoga die dipermudahkan untuk menanda assignment2 aku n membe2 pada masa akn datang" aminn... :)

p/s: sem ni byk plak perkara yg buat aku sedih..

12 comments:

Cursefinger said...

Tadi pun aku ada doa yang sama masa antara 2 khutbah. harap dimakbulkan. amin. hehe. :D

Lolita's said...

amin2.. sama2 la kite berdoa yee.. :)

Ujang9897 said...

lect baca ni mesti nangis..=)

Lolita's said...

taw xpe.. hrp2 die bace.. hehe
*die bace ke? :P

KIDD FALLEN said...

whoaa ouhhh.. chill2,, ada hikmah besides all these thing punye lah okayyy >,<

Lolita's said...

=.=" insyallah ade la hkmah nye la kan..ak tgh brsbr la nihh..

sha said...

dugaan dan cabaran itu menguatkan diri kita..

Lolita's said...

emm betol2.. redha n trima je la semua tu.. :)

Anonymous said...

ape masalah lect ko..yg dak2 len pnye cam tuhh gak ke

Lolita's said...

xtw laa.. die mmg stiap sem cmtu.. care menanda tu rigid sgt.. :/
geng2 laen pon cmtu gk..hmpir sme klas kene cmtu..

Anonymous said...

so kalo cam tuhh bek pas ko wat assgment die, pastu ko koyak depan mate die jek..lg sng ckp kt die x pyh nk tande2 !!

Lolita's said...

amboi, xberkat plak aku blajo nnti.. sabo2~ hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...