Friday, April 1, 2011

Maharaja Lawak wehh~



Maharaja Lawak is coming... arini permulaan maharaja lawak tu. xdpt la aku nk menontonnye memandangkan ak berada di rmah sewa n xmampu nk guna astro. tapi bahang Maharaja Lawak tetap aku rasa..

Maharaja Lawak ni confirm lagi best dari Raja Lawak! ak xsabar nk gelak2 ngn lawak Johan n Zizan (Jozan). memandangkan juara akan berentap ngn juara, confirm gempak kan?

Pengacara program ni adalah AC mizal. emm best ke die jadi pengacara? hope so... hehe. n ni list peserta-peserta Maharaja Lawak:

1. Johan & Zizan (Jozan)
2. Tauke
3. Nabil
4. Xn3
5. Sepah
6. Jihan
7. Amir
8. Kecik
9. Idlan
10. Alex
11. Man (juara baru)

wahh.. sume yg hebat2 kot. aku plak yg excited nak tgk. tapi xdpt tgk live plak.. terpaksa la aku tggu beberapa hari n tgk di Youtube. huhu. (T_T)

ak da check beberapa blog n mostly menyokong Jozan! yeahh! mungkin sebab lawak diorg lagi gempak n kite selalu tgk di kaca TV dlm rncgn Raja Lawak kot. tapi aku tak nafikan la lawak johan n zizan memang sempoi lagi slumber lagi best laa. hehe. undilah mereka ye.. :) tapi, sape pulak pilihan korang? confirm ke diorg tu akn menang? hihi..

p/s: Ak peminat fanatik Zizan! so, Jozan cnfirm menang! haha

4 comments:

aSiMiRa.aSiM said...

jozan mmg bes..tp cian smalam dowg kne kutuk kat abg mamat kaled..pape pn maharaja lawak mantap..!!!..hehe..

Lolita's said...

yeke? emm nak kene tgk ni.. terpakse tgk dri youtube.. hehe.. jozan mmg hebat!

BezBuddy said...

nape nama balas xde??biased ni...huhu

Lolita's said...

laa.. xcukup ke? hehe.. xperasan la plak. :P xpela.. bukan minat sgt pon ngn balas.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...