Monday, April 4, 2011

Pemergian nya meninggalkan kesan .. ;(

Assalamualaikum..

Seperti yg dinyatakan pd tajuk kali ni. aku mendapat impak yg besar setelah pemergiannya. (T_T) aku tak dapat melupakan nya sebab... siap ade lagu utk nye..


lagu nye terngiang2 di minda ku. semua gara2 mamat matluthfi ni laa.. haha! actually video ni yg mnggalkn kesan yg besar kat aku. disini aku kasi korang dengar lagu ni n hayati ye.. *tgk jugakla vdeo yg laen2 tu.. lawak.. huhu. aku taw vdeo ni da lame. pada yg da tgk tu, diam2 je la.. XD




btw, ini liriknya..

ku ada seekor kuceng.. namanya AKI! (meooww)
malam tadi..aki, dilanggar lori,
ibuku ku kata aki, takkan kembali,
kerana kucengku aki, telah pun mati..

ku nk dia kembali.. 3x
kucengku aki..

oh kenapa aki,
kenapa kau lari..
kini.. kau tinggalkan aku seorang diri.
semua org pun kata cri yg baru, utk mlpakan sedih dan pilu,

ku nk dia kembali.. 3x
kucengku aki..
ku nk dia kembali.. 3x
kucengku aki..

ku kutip bangkainya dijalan raya,
badan kecil molek x brmaya,
ku smpan bangkainya didalam peti,
sebgai kenangn didlm hati


ku nk dia kembali.. 3x
kucengku aki..
ku nk dia kembali.. 3x
kucengku aki..
ku nk dia kembali.. 3x
kucengku aki..

*yang paling xbley blaa tu lirik yang ak highlight kan tu. hahaha! XD

ak simpan je vdeo nie kot. utk didengar bile rase nk mnghiburkan hati.. bak kate sorang mamat ni kan. dalam tips die la kan,

pd no 8. "korang hanya perlu men-sibukkan diri dengan aktiviti2 gila yang korang suka yang boleh buat korang ketawa dan tersenyum".

haha! nak taw lagi tips2 die? ni haa budak pendek tu.. tengokla die.. cm budak terlepas dri pmpinan mak kan. XD

p/s: this is my way to entertain myself!

9 comments:

KIDD FALLEN said...

ouh what the hell!
dasar lampir. ini lebih kepada mengutuk daripada menghibur nih =,='

Lolita's said...

haha! suke suke je laa... =.="
dasar pendek!

KIDD FALLEN said...

hehe takpe lampir, kau igt kau sorang je bulih buat? lihat counter-strike dari aku nanti, kawkaw punya aku bagi, well just my way to entertain myself en en, mwahahahah XD

Lolita's said...

aduh, takutnyeee... hahaha!

*siyes takot, kau jgn mcm2 wehh..

KIDD FALLEN said...

heh berani buat berani tanggung ;)

encHIx laNDax said...

best la lagu kucing ku aki ni!hahaha

Lolita's said...

best kan? selalu la mndgrnye.. mmg ley trgelak.. :)

Woofer Storm said...

gila lawak video ni..ahahaaha mula je slow,last2 gempak..hahaa


follow sni^^

Lolita's said...

yup! lagu ni plg style yg pnh aku jmpe.. hehe.. thx.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...