Friday, April 8, 2011

Memories that keep in mind..

Assalamulaikum..

aku tak nak buat entry panjang2, aku cume nk bagitau yang aku terasa cam nak jadi budak balik. ni gara2 makan biskut teddy cap ping pong la nih.. haha! tak kan korang tak ingat biskut ape.. mase kecik2 dlu aku rajin beli biskut ni dalam pack yg kecil, 20 sen. untuk korang yg tak ingat..meh aku memorize korang balik..



hehe, inila biskutnye.. tringat dulu dok pilih huruf kat badan teddy tu then susun2 jadi name kite. huhu.. ^^

terasa nak jadi budak balik.. rindu kenangan2 lama.. nak jadi happy memanjang tanpa fikir apa2 masalah :/




p/s: i'm enjoying biskut teddy right now.. huhu..

6 comments:

ohh ayu! said...

hahaha.. same la kite. ayu pon suke jgk makan bende nie!

Lolita's said...

hehehe.. sdap kan? tp skng da mhl.. :(

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ada 2 jenis...coklat dan putih.sis suka yg coklat ni..hik3

Lolita's said...

hehe.. cklat ttp kgmaran kot.. ngee~

Koding said...

Jum kita ramai2 pergi kedai beli biskut teddy...

Lolita's said...

jom2! da mhl la skg.. huhu. xde yg 20 sen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...