Thursday, April 7, 2011

Please..Make me stop!

Assalamualaikum....

Manusia memang tak lepas dengan sikap degil nya kan? korang semua mengaku je laa. tak payah nak selindung2 di belakang manusia2 lain la. memang terbukti kita semua memang dasar degil punya orang. haha! *aku pun mengaku aku degil =.=

bila orang cakap jangan, kita buat. bila orang kata buat, kita tak buat pulak. pelik pelik je kan. contohnya sekarang ni la. orang kata buat assignment tu, tapi aku sibuk mengadap facebook n blog nih. assignment tengah beratur nih, tapi aku still menaip celoteh aku kt sini. hehe. i just can't stop facing this blog laa.. hehe. please make me stop!


okay, enough being so stubborn! i'm going to start doing my work. here, i list out all works need to be done before i end this semester..

Networking -> Assignment + Test
Project Management -> Redo Assignment 1 + Assignment 2 (P1) + Assignment 2 (P2)

Java -> Assignment

Software Testing -> Assignment

Agama -> Assignment



See.. mereka berebut2 mntak dibuat dulu. sabar ye sayang sayang ku assignment. Saya ni budak degil, kerja banyak pun nak on9 jugak. sempat lagi nak menaip kt blog nih. menaip assignment tak pulak. =.="






p/s: entry ini untuk mengingatkan aku yang degil. tak lupa juga pada kawan2 aku yg laen. ^^

2 comments:

encHIx laNDax said...

jangan degil,pergi sane wat assignment =P

Lolita's said...

hehehe. thx! kau yg first nk soh aku bnti ngadap bnde nih.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...